Velg riktig gardin

1

2

3
DU HAR VALGT: bad
velg annet rom
Velg VINDUSTYPE
Velg FUNKSJON

Panorama

Går vinduet fra gulv til tak kan det være behov for å begrense innsynet, spesielt hvis naboer og forbipasserende kan titte inn. Tenk også over verdenshjørnene. Står solen inn hele ettermiddagen er en gardin med reflekterende effekt en opplagt løsning.

til gavl/
spesialform

Uansett hva slags form vinduene dine har, finnes det heldigvis alltid en løsning. Det kaller vi skreddersydd kvalitet.

vanlig/
sprosser

De mange sprossene i et sprossevindu kan begrense lysinnfallet. Derfor kan det være en god idé å velge en gardin som fyllerer minst mulig når den ikke er i bruk. Motsatt i et vanlig vindu, hvor den store åpne flaten innbyr til å velge en gardin som i opptrukket posisjon fyller litt mer.

Horisontalt

I horisontale vinduer bør ikke gardinen fylle for mye når den er trukket opp, dels for å oppnå mest mulig lys inn og dels for at det ikke dominerer vinduet.

vertikalt

Høye, vertikale vinduer slipper inn masse lys, men gjør det også potensielt enkelt for forbipasserende å se inn. Tenk på fleksible gardinløsninger som kan skjerme etter behov.

takvindu

Tenk over om takvinduet er plassert slik at du ikke umiddelbart ikke kan nå det. I de tilfeller er en motorbetjent gardin en ideell løsning.

2

Velg vinduet ditt

Uansett hvilket rom du skal velge gardiner til er vinduets form det første du bør forholde deg til. Ulike vindustyper har nemlig ulike utfordringer og muligheter.

Er du klar for neste steg?
finn nærmeste forhandler